концентрат квасного сусла
Канцэнтрат кваснога сусла
Канцэнтрат кваснога сусла-гэта 100% натуральны паўфабрыкат, які вырабляецца з збожжавага сыравіны.
Канцэнтрат кваснога сусла выкарыстоўваецца ў якасці сыравіны пры вытворчасці квасу (як на вытворчасці, так і ў хатніх умовах), у хлебапякарнай і кандытарскай прамысловасцях, пры вытворчасці сухіх сняданкаў, мюслі, а таксама розных відаў пернікаў, кексаў і інш.
У хлебапякарнай і кандытарскай прамысловасцях канцэнтрат кваснога сусла рэкамендуецца выкарыстоўваць з мэтай:
- інтэнсіфікацыі тэхналагічнага працэсу;
- паляпшэння колеру мякішу гатовага вырабы;
- надання насычанага колеру скарыначкі;
- стварэння спрыяльнага асяроддзя для дрожджаў, якія ўплываюць на аб’ём выпускаемай прадукцыі;
- паляпшэння смакавых якасцяў;
- падаўжэння тэрміну прыдатнасці прадукту.
Пэт-бутэлька 1 л (1,3 кг);
каністра 3 л (4 кг) , 10 л (14 кг);
поліэтыленавыя бочкі 48 л (60 кг), 65 л (80 кг) , 127 л (160 кг);
еўракуб 1000 л (1300 кг)
* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)
* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка
12 месяцаў пры захаванні ўмоў транспарціроўкі і захоўвання.
70±2%.
Кісла-салодкі, хлебны, з нязначна выяўленай горыччу і водарам жытняга хлеба.
Жыта харчовая, солад піваварны ячменны светлы, солад жытняй сухі ферментаваны, солад жытняй сухі неферментированный, вада пітная.
У спажывецкай упакоўцы захоўваць у прыцемненых вентыляваных памяшканнях, якія не маюць старонніх пахаў, пры адноснай вільготнасці паветра не больш за 90% і тэмпературы паветра ад +2°С да +25°С;
У транспартнай упакоўцы захоўваць у прыцемненых памяшканнях, якія не маюць старонніх пахаў, пры адноснай вільготнасці не больш за 90% і тэмпературы паветра ад -40°С Да +30°С.