Экстракты соладавыя

Экстракт соладавы-гэта прадукт, атрыманы шляхам экстрагавання і канцэнтравання раствора экстрактыўных рэчываў з соладу і злакавых культур.

Экстракты соладавыя выкарыстоўваюцца пры вытворчасці квасу, у хлебапякарнай, кандытарскай прамысловасці, піваварнай галіны, пры вытворчасці прадуктаў для дзіцячага і спартыўнага харчавання, пры вытворчасці малочна-кіслых заквасак для тварагоў, сыроў і інш.

Акрамя таго, выпечка, прыгатаваная з выкарыстаннем соладавага экстракта, прызначана для дыябетыкаў і людзей, якія выконваюць спецыяльную дыету. Такая выпечка лёгка пераварваецца, спрыяе павышэнню супраціўляльнасці арганізма парушэнняў абмену рэчываў.

Экстракты соладавыя:

  • аптымізуюць тэхналогію вытворчасці ў сувязі з адсутнасцю неабходнасці заварвання соладу;
  • паляпшаюць густ і колер прадукту, а таксама надаюць яму саладовы водар;
  • спрыяюць больш актыўнаму росту дрожджаў, павялічваючы тым самым аб’ём выпускаемай прадукцыі;
  • захоўваюць мякіш і скарыначку эластычнымі;
  • дапамагаюць дасягнуць раўнамернай сітаватасці, хрумсткай скарыначкі прыгожага колеру, рыхласці;
  • павялічваюць тэрмін захоўвання хлебабулачных вырабаў;
  • дазваляюць разнастаіць асартымент прадукцыі.

У кандытарскім вытворчасці соладавыя экстракты выкарыстоўваюцца пры вытворчасці: пернікаў, перапечак, батончыкаў, вафель, сухароў, крэмаў для шакаладных вырабаў, мюслі батончыкаў і да т. п.

Прадпрыемства выпускае 10 відаў экстрактаў соладавых:
Экстракт ячменна-саладовы цёмны неахмялённы
Смак:

Соладава-хлебна-карамельны.

Масавая доля сухіх рэчываў:

70±2 %.

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Тара:

каністра: 3 л (4 кг), 10 л (14 кг)

поліэтыленавыя бочкі: 48 л (60 кг), 65 л (80 кг), 127 л (160 кг).

еўракуб 1000 л (1300 кг)

* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)

* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка

 

Экстракт ячменна-соладавы светлы неахмялённы
Смак:

Чысты соладава-хлебна-саладкавы, без старонняга прысмаку.

Масавая доля сухіх рэчываў:

70±2 %.

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Тара:

каністра: 3 л (4 кг), 10 л (14 кг)

поліэтыленавыя бочкі: 48 л (60 кг), 65 л (80 кг), 127 л (160 кг).

еўракуб 1000 л (1300 кг)

* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)

* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка

Экстракт соладавы ячменны светлы ахмялённы
Смак:

Чысты соладавае-саладкавы, без старонняга прысмаку.

Масавая доля сухіх рэчываў:

70±2 %.

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Тара:

каністра: 3 л (4 кг), 10 л (14 кг);

поліэтыленавыя бочкі: 48 л( 60 кг), 65 л (80 кг) , 127 л (160 кг);
еўракуб 1000 л (1300 кг)

* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)

* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка

Экстракт соладавы ячменны цёмны ахмялённы
Смак:

Соладава-карамельны.

Масавая доля сухіх рэчываў:

70±2 %.

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Тара:

каністра: 3 л (4 кг), 10 л (14 кг)

поліэтыленавая бочка: 48 л( 60 кг), 65 л (80 кг), 127 л (160 кг)

еўракуб 1000 л (1300 кг)

* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)

* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка

Экстракт ячменна-соладавы светлы ахмялённы
Смак:

Чысты соладава-хлебна-саладкавы, без старонняга прысмаку.

Масавая доля сухіх рэчываў:

70±2 %

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Тара:

каністра: 3 л (4 кг), 10 л (14 кг)

поліэтыленавыя бочкі: 48 л (60 кг 0, 65 л (80 кг), 127 л (160 кг).

еўракуб 1000 л (1300 кг)

* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)

* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка

 

Экстракт ячменна-соладавы цёмны ахмялённы
Смак:

Соладава-хлебна-карамельны.

Масавая доля сухіх рэчываў:

70±2 %.

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Тара:

каністра: 3 л (4 кг), 10 л (14 кг)

поліэтыленавая бочка: 48 л( 60 кг), 65 л (80 кг), 127 л (160 кг)

еўракуб 1000 л (1300 кг)

* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)

* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка

Экстракт жытня-соладавы цёмны неахмялённы
Смак:

Кіслява-салодкі, хлебны, з нязначна выяўленай горыччу

Масавая доля сухіх рэчываў:

70±2 %

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Тара:

ПЭТ-бутэлька: 1 л (1,3 кг)

каністра: 3 л (4 кг); 10 л (14 кг)

поліэтыленавая бочка: 48 л( 60 кг), 65 л (80 кг), 127 л (160 кг)

еўракуб 1000 л (1300 кг)

* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)

* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка

Экстракт соладавы ячменны светлы неахмялённы
Смак:

Чысты соладава-саладкавы, без старонняга прысмаку

Масавая доля сухіх рэчываў:

70±2 %

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Тара:

каністра: 3 л (4 кг), 10 л (14 кг)

поліэтыленавая бочка: 48 л( 60 кг), 65 л (80 кг), 127 л (160 кг)

еўракуб 1000 л (1300 кг)

* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)

* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка

Экстракт соладавы ячменны цёмны неахмялённы
Смак:

Соладава-карамельны.

Масавая доля сухіх рэчываў:

70±2 %.

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Тара:

каністра: 3 л (4 кг), 10 л (14 кг)

поліэтыленавыя бочкі: 48 л (60 кг), 65 л (80 кг), 127 л (160 кг).

еўракуб 1000 л (1300 кг)

* Магчымая адгрузка налівам ў аўтацыстэрны (арыентыровачны Вага нета 23000 кг)

* Магчымая фасоўка ў тару пакупніка

Экстракт соладавы высакашчыльны “ЭКСТРА”

Экстракт соладавы высокашчыльны “ЭКСТРА” -гэта густая вадкасць цёмна-карычневага колеру, якая змяшчае камбінацыю ячменнага соладу і ячменю ў прапорцыі 80/20. Ячменны солад надае асноўны густ і водар прадукцыі, а ячмень дадае слодыч і мяккасць, забяспечваючы ідэальны баланс густу і водару.

Выкарыстанне экстракта з высокай шчыльнасцю з’яўляецца ключавым фактарам у аптымізацыі вытворчых працэсаў.

Выбар высакашчыльнага экстракта» ЭКСТРА ” забяспечвае эканомію рэсурсаў на ўсіх этапах вытворчасці і спрыяе стварэнню больш эканамічна эфектыўнай прадукцыі і пашырэнню асартыменту.

  • Мае добрую фарбую здольнасць.
  • У прадукце паказвае чысты карычневы колер, без старонніх адценняў.
  • У дастатковых канцэнтрацыях надае прадукту прыемны саладовы, хлебны водар.
  • Зніжае колькасць цукру ў рэцэптуры.
  • Зніжае тэхналагічныя выдаткі (просты ў выкарыстанні, Не патрабуе дадатковага абсталявання);
  • Забяспечвае чысціню этыкеткі, так як абсалютна натуральны і не адносіцца да Е-дадаткаў.
Масавая доля сухіх рэчываў:

74±2 %.

Тэрмін прыдатнасці:

12 месяцаў з даты вырабу пры захаванні ўмоў транспартавання і захоўвання.

Варим пиво в домашних условиях

Сырьё: экстракт солодовый ячменный светлый охмелённый, хмель гранулированный. Содержание сухих веществ ≈ 72%.

Расход экстракта на 1 дал (10 литров) пива:

  • 11 % пиво – 1,53 кг;
  • 12 % пиво – 1,68 кг;
  • 13 % пиво – 1,82 кг.

Ёмкость, в которой собираетесь купажировать экстракт с водой, должна быть оснащена паровой рубашкой с мешалкой.

В подготовленную ёмкость наберите воду рН не более 6,0 при температуре 85°С. При работающей мешалке добавьте экстракт. Доведите температуру затора до 100°С, кипятите 15-20 минут и далее через теплообменник охлаждают до температуры 9-13°С и можете направлять на брожение.

В полученное сусло добавьте пивные дрожжи. Жидкие дрожжи – 5 г. на 1 л., сухие – по инструкции производителя.

Контролируйте процесс брожения до момента, когда остатки экстракта станут видны. Затем охладите, чтобы дрожжи осели, до температуры 3-4°С, пиво снять с дрожжей. Снятое с дрожжей пиво должно дображивать минимум 5-10

Вы хочаце супрацоўнічаць?

даведацца больш